Christijan Albers heeft afgelopen zondag in Groot-Brittannië zijn laatste Grand Prix gereden. Het contract van de 28- jarige Nederlander is per direct beëindigd. Dat heeft de teameigneaar van Spyker vandaag aan GPUpdate.net bevestigd.

De toekomst van Albers bij het Nederlandse team was al langer onzeker, afgelopen maandag werd duidelijk dat Albers niet aan zijn financiële verplichtingen kon voldoen tegenover het team en dat gaf de doorslag om Albers aan de kant te schuiven.

Dit is één van de moeilijkste beslissingen die ik ooit heb moeten maken. zei Mol. Het is erg jammer, maar het was puur een zakelijke beslissing. Ik vind dit ook ontzettend vervelend, maar we hadden geen andere keuze. We geloven in hem als coureur, maar voor ons is de langetermijnvisie voor het team belangrijk. We benadrukken dat het besluit niets te maken heeft met zijn recente prestaties. We bedanken Christijan voor zijn inzet voor het team en wensen hem al het succes in de toekomst.

Spyker heeft nog geen vervanger voor Albers aangesteld.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *