Christijan Albers rijdt ook in 2007 voor het Syker Formule 1-team. Dat heeft zowel het Nederlandse team als Albers zelf bevestigd aan Autosport. In eerste instantie zou de Nederlander zijn toekomstplannen bekend maken tijdens de Grand Prix van Japan die op 8 oktober verreden wordt.

Albers is in de wolken met de deal: Dit is helemaal te gek. Ik heb mijn plaats in het team weten te behouden, en bovendien is het een Nederlands team met geweldige mensen achter de schermen. Het beste is nog dat ze me betalen om in hun wagen te rijden.

Uiteraard ben ik ontzettend blij over de nieuwe eigenaren van het team, hun toewijding, de komst van Mike Cascoyne en de motorendeal die binnenkort wordt bekend gemaakt.

Ik heb ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van dit team, 2007 wordt ongetwijfeld een fantastisch jaar. Ik kan niet wachten tot volgend seizoen. aldus een enthousiaste Abers.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!