Na het onverwachte uitvallen van Michael Schumacher in de GP van Japan, blijft er bij de Duitser weinig vertrouwen over in een goede afloop.

Om eerlijk te zijn, ik denk niet dat we nog een kans hebben om het kampioenschap te winnen. We moeten realistisch blijven, Fernando heeft aan 1 punt voldoende om de titel binnen te rijven. Het zal voor hem een ommetje door het park zijn, aangezien hij zonder druk kan rondrijden, vertelde de zevenvoudige wereldkampioen aan de Duitse televisiezender RTL.

Ik wil niet van de veronderstelling uitgaan dat iemand uitvalt, op die manier wens ik geen basis voor een overwinning te leggen. Voor mij is het duidelijk dat we onze laatste kans verspeeld hebben. We hebben alles geprobeerd wat we konden, maar jammer genoeg volstond het niet.

Vooruitblikkend op de allerlaatste race van zijn carrière wist hij het volgende te vertellen over Ferrari: We hebben samen zoveel bereikt. Ik denk dat we trots en tevreden mogen zijn op onze prestaties. Dat het nu niet lukte, is niet het einde van de wereld. We slaagden erin om terug leven te brengen in wat een al beslist kampioenschap leek te zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter