Volgens de website GrandPrix.com is er een stille oorlog aan de gang tussen McLaren baas Ron Dennis en Fernando Alonso. De twee zouden volgens de site geen woord tegen elkaar gezegd hebben sinds de GP van Hongarije. Alonso hield toen Lewis Hamilton zo lang op dat de Brit geen snelle ronde meer kon neerzetten.

De website koppelt twee berichten aan de totaal verzuurde relatie. Zo zou Alonso ermee gedreigd hebben om informatie vrij te geven aan de FIA die McLaren schade zou toebrengen. Volgens de site hoopte de Spanjaard zo een wapen in handen te krijgen om mee te kunnen onderhandelen. Dennis zou daarop de informatie zelf naar buiten hebben gebracht om het juiste te doen en Alonso’s plan te stoppen. Het zou deze informatie zijn die McLaren de das heeft omgedaan.

Alonso’s managementteam zou gehoopt hebben om de deur van McLaren achter zich te sluiten en weer naar Renault te trekken. Hier koppelt de site een tweede bericht van de afgelopen week aan vast. Namelijk dat er volgens McLaren bepaalde zaken van hen zijn opgedoken bij het Franse team.

Hoeveel van dit alles ook effectief waar is weet natuurlijk niemand, wat het alvast wel duidelijk maakt is dat – om het met een Lierse uitdrukking te zeggen – de put stinkt.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *