Kimi Raikkonen zegt onder de indruk te zijn van de prestaties van Lewis Hamilton, de Ferrari-coureur is er echter van overtuigd dat Hamilton ook nog enkele moeilijke races zal krijgen. Het gaat de McLaren-rijder voor de wind, hij boekte in Canada zijn eerste Grand Prix zege en is de fiere leider in het kampioenschap. De Fin kijkt al tegen een achterstand aan van 21 punten.

Ik sta dan wel 21 punten achter op Hamilton, maar ik weet zeker dat hij ook nog moeilijke momenten zal kennen dit seizoen. zei Raikkonen aan Autosport.com De laatste drie races verliepen voor mij niet zoals verwacht, maar in Canada heb ik het gat naar Massa en Alonso in ieder geval verkleind. Het was belangrijk dat we nog enkele punten konden scoren.

Vooruitkijkend naar de Amerikaanse Grand Prix weet The Iceman niet wat hij precies kan verwachten: Het is moeilijk te zeggen wat de kansen zijn in Indianapolis, ik vind het een leuk circuit en Ferrari heeft hier altijd goede resultaten geboekt. We doen er alles aan om terug te komen en ik wil hier erg graag winnen. Dat zou onze titelkansen ook veel goed doen.

Vorig jaar haalde Raikkonen de eindstreep niet op de Indianapolis Motor Speedway.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!