Met nog vier races te gaan telt Kimi Raikkonen achttien punten achterstand op kampioenschapsleider Lewis Hamilton, de Fin ziet ondanks de grote achterstand toch nog een kans op zijn eerste wereldtitel.

Zolang het wiskundig nog mogelijk is, zullen we blijven vechten.liet Raikkonen weten. We zullen geen kans onbenut laten. We haddenin juli een goede test op Spa en ik ben weer 100% fit na mijn mijn crash in Monza. Na de race heb ik wat pijnstillers genomen en verder heb ik het rustig aangedaan.

Komend weekend zullen we weer voor de overwinning gaan, Spa is een persoonlijke favoriet van mij. vertelt de Fin over het Belgische circuit, waar hij de twee laatste edities in 2004 en 2005 won. Het is een geweldig circuit en ik heb er altijd van genoten om daar te racen. Ook de vernieuwingen aan het circuit pakken er erg goed uit. Er zijn enkele snelle, uitdagende bochten die uitstekend lijken te passen aan de karakteristieken van de F2007. We zullen er alles aan doen om te winnen. De afgelopen twee races op Spa stond ik op de hoogste podiumtrede en zondag wil ik daar opnieuw staan.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!