Het is nog niet zeker of Pedro de la Rosa in de tweede McLaren de rest van het seizoen zal afmaken. De Spanjaard valt al sinds de Grand Prix van Frankrijk in voor de opgestapte Juan Pablo Montoya, maar heeft nooit de zekerheid gekregen dat hij tot de laatste race in de McLaren zal te zien zijn. Aan de Spaanse commerciële zender Tele 5 vertelde de 35-jarige Spanjaard dat hem nog niets is gezegd. Het team beslist binnenkort of ik al dan niet mee rij in China, zegt hij. Die beslissing wordt in het begin van volgende week verwacht.

Indien de la Rosa het zitje kwijtspeelt zal Lewis Hamilton zijn Formule 1-debuut maken. De 21-jarige Brit werd in Italië tot GP2-kampioen gekroond en was gisteren net ietsje sneller dat Pedro de la Rosa tijdens de testsessies.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter