Volgens de Spaanse pers zou Pedro de la Rosa zijn zitje behouden ook voor de laatste drie races van het seizoen. Het was nog niet zeker of hij na Monza nog aan de start zou komen, of hij al dan niet zou vervangen worden door Gary Paffett of Lewis Hamilton. De Spaanse krant Marca schreef vandaag dat Pedro de la Rosa van McLaren groen licht kreeg voor de rest van het seizoen. Ook zegt de krant dat Brazilië, de laatste race van het seizoen, niet de laatste race van de 35-jarige Spanjaard zou zijn. In zijn thuisland menen ze dat hij volgend jaar aan de zijde van landgenoot Fernando Alonso zal rijden. Een andere theorie is dat Pedro de la Rosa zijn 25-jarige landgenoot bij Renault zou vervangen. Hoofdsponsor Telefonica ziet namelijk graag een Spanjaard in hun team rijden, en vermits Alonso vertrekt bij Renault zouden ze graag Pedro de la Rosa in één van de wagens zien.

Een nieuwe wending in de transfermarkt ?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter