Als het van de roddelpers afhing trok Fernando Alonso volgend jaar naar Ferrari, klinkklare onzin volgens Jean Todt die aan ITV vertelde dat Kimi Raikkonen en Felipe Massa volgend jaar gewoon op post blijven.

We hebben met onze beide rijders, Felipe en Kimi, een contract voor volgend jaar en wij respecteren onze contracten. Alle twee hebben ze geweldig werk verricht. Alonso is een groot rijder, hij vecht momenteel voor een derde titel, hij is een groot rijder en ik respecteer hem als rijder maar we zijn zeer tevreden met onze rijders.

Volgens Reuters is Lewis Hamilton de Spanjaard ondertussen meer dan beu. De Brit hoopt zelfs dat Alonso volgend jaar gewoon niet meer voor McLaren rijdt.

Ik weet niet wie hier dan zou komen maar ik zie Fernando liever in een Ferrari en mezelf in een McLaren.

Als het team hem nog wil, dan blijft hij hier maar zolang ze me nodig hebben blijf ik [bij McLaren].

Ze moeten slim zijn en even nadenken. Ik weet dat er politiek en sponsors zijn maar ze moeten doen wat juist is en ik ben er zeker van dat ze dat zullen doen.

Hamilton voegde er nog aan toe dat hij zijn carrière volledig bij McLaren wil afwerken. Volgens teambaas Ron Dennis is het in ieder geval uitgesloten dat er voor het einde van het seizoen ook maar iets beslist wordt.

We hebben een contract voor meerdere jaren, zowel bij Lewis als bij Fernando. We concentreren ons eerst op de komende [twee] races en de contracten zullen pas nadien besproken worden. Op dit moment is er niemand die enige gesprekken aan het voeren is met weet-ik-veel-wie. Dit zijn allemaal geruchten.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *