De seizoensfinale wordt een groots gevecht. Ik kan me nog levendig voor de geest halen hoeveel druk een weekend als dit met zich meebrengt en ik ben eerlijk gezegd blij dat ik de race van op mijn sofa kan volgen.

Niet alleen een fan maar ook een rijder droomt van een groot gevecht als dit en ik moet natuurlijk niet vertellen dat ik het beste hoop voor Kimi en ons team.

Ik ben er zeker van dat we een boeiende race zullen te zien krijgen, net zoals dit hele kampioenschap enorm opwindend was.

Ik was blij om te zien dat we ondanks alles competitief en constant bleven rijden, ondanks alle veranderingen binnen het team en de technische problemen die we soms ondervonden. De jongens hebben dat geweldig gedaan.

Het is nu een jaar geleden sinds ik mijn laatste race reed en als ik terugkijk op die laatste dag in Interlagos dan heb ik er enkele mooie herinneringen aan overgehouden. 

Maar uiteindelijk zijn mijn familie en ik zeer tevreden met het leven dat we tegenwoordig hebben.

Tot u sprak Zijne Majesteit en zevenvoudig wereldkampioen, Michael Schumacher.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter