Franck Montagny heeft in de Super Aguri een verrassend goede tijd neer gezet in de vrije trainingen voor de Grand Prix van Brazilië. De Fransman wist de tweede sessie uiteindelijk te eindigen als achtste en daarmee toppers Kimi Raikkonen en Fernando Alonso achter zich te houden.

Niet het gehele team van oud Formule 1 coureur Aguri Suzuki reed zo ver vooraan, Sato moest genoegen nemen met een 21e plek, zeker niet slecht als je bedenkt dat de Japanner Albers, Rosberg en Coulthard erachter heeft weten te houden. Yamamoto had een minder succesvolle vrijdag, de tweede rijder van het Japanse team wist niet van de laatste plek af te komen.

Montagny die vandaag voor de laatste keer in actie kwam voor Super Aguri heeft na afloop van de trainingen het team bedankt voor de kans die ze hem hebben gegeven. Volgend seizoen zal de Fransman opnieuw testrijder zijn, maar dan voor het team van Toyota.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter