McLaren plant een groot offensief tijdens de Franse en Britse GP. Volgens McLaren CEO Martin Whitmarsh werd de Noord-Amerikaanse trip door McLaren als uitdaging beschouwd en is het eerste luik daarvan in elk geval positief afgerond.

We zijn nu al op verschillende plaatsen snel geweest en ik denk dat we ook in de toekomst sterk voor de dag zullen komen. Zeker in Frankrijk en Silverstone. We plannen voor de GP van Frankrijk een vrij degelijke upgrade want we willen hier al leidend vertrekken.

Hoewel McLaren momenteel de beste wagen in huis lijkt te hebben wil Whitmarsh toch nog niet victorie kraaien. Alles kan vrij snel veranderen, Ferrari en BMW zullen zeker niet stil blijven staan.

Ferrari is een goed team, ze zullen het ons niet gemakkelijk maken. BMW komt ook sterk opzetten en ik zou Ferrari zeker niet onderschatten. Ze hebben twee goede rijders en ze zijn een sterk team.

Als je me vraagt van wie we het meeste schrik hebben, dan zou ik Ferrari zeggen maar we moeten ook respect tonen voor BMW.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter