Monza mag misschien wel Ferrari-land zijn, het Italiaanse team gaat met schaamrood op de wangen naar huis. Op geen enkel moment kon de Scuderia een vuist maken tegen de superieure McLarens en dat maakt het voor CEO Martin Whitmarsh extra leuk.

In Italië een één-twee scoren is absoluut fantastisch en door het drukke weekend is het ook extra leuk voor het team. Zei Whitmarsh tegen ITV. De beide rijders waren fantastisch. Fernando was heel het weekend lang erg sterk en leek de GP nooit te verliezen.

We hebben Lewis wat vroeger binnengehaald bij de tweede stop omdat z’n wagen teveel vibreerde. Toen we een positie verloren aan Kimi dachten we een slechte keuze te hebben gemaakt maar hij moest en zou er voorbij gaan. Ik denk dat niemand dat had verwacht en zeker Kimi niet. Zo’n manoeuvre is fantastisch.

Het is geweldig voor iedereen in Woking en Brixworth. We liggen momenteel zwaar onder druk maar we zijn een sterk team. We zullen er samen doorgeraken en iedereen wil de beide kampioenschappen winnen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter