Ferrari-coureur Felipe Massa won twee weken geleden de Grand Prix van Turkije en zag weer volop kansen op de wereldtitel, maar na zijn uitvalbeurt tijdens de Grand Prix van Italië is de Braziliaan, die 23 punten achter ligt op kampioenschapsleider Lewis Hamilton, pessimistisch gestemd.

Het is niet onmogelijk om nog kampioen te worden, maar het wordt nu wel heel moeilijk. zei een teleurgestelde Massa na de race in Monza. Ik moet gewoon proberen positief te blijven en competitief te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we de resterende races mee kunnen vechten om meer overwinningen.

Ik ben erg teleurgesteld over de race, wanneer je meteen bij de start van de race een probleem is dat een ramp en kan je niet verder. Ik voelde het voor het eerst onder het aanremmen voor Ascari en maakte meteen een pitstop omdat ik dacht aan een lekke band, nadat ik nieuwe banden had gekregen bleef de auto onbestuurbaar en moest ik wel stoppen. legt de Braziliaan uit. We hadden het podium binnen handbereik en daarom is het extra jammer. Het is nu belangrijk om dit zo snel mogelijk te vergeten en ons te concentreren op de volgende race in Spa.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!