Komend weekend trekt het F1- circus naar Frankrijk, de race op het circuit van Magny-Cours zal te maken krijgen met veranderlijke weersomstandigheden. Op vrijdag zullen de vrije trainingen onder droge omstandigheden worden verreden bij een maximumtemperatuur van 21°C.

Op zaterdag worden er regenbuien verwacht, maar zou de kwalificatie onder droge omstandigheden worden verreden bij een maximumtemperatuur van 25°C.

Op zondag, tijdens de racedag worden er gedurende de ganse dag regenbuien voorspeld, bij een maxiumtemperatuur van 23°C.

Als we de weersvoorspellers mogen geloven ziet het er naar uit dat we een interessant raceweekend tegemoet gaan en bestaat de kans erin dat de voorlopig laatste Franse Grand Prix onder nattige omstandigheden zal verreden worden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!