Kimi Raikkonen is momenteel nog op vakantie in Finland maar hij kan niet wachten om in een Ferrari te stappen. Dat zei de Fin in een interview met de krant Iltasanomat.

Ik mag de wagen testen wanneer hij klaar is. Ik kijk er erg naar uit om weer te beginnen werken.

Kimi heeft naar eigen zeggen nog geen dag spijt gehad van zijn overstap naar Ferrari, halverwege januari wordt het geduld van Raikkonen met een eerste test beloond.

Ik voel me fantastisch. Ik ben al veel in Maranello geweest en wat me op viel was dat de atmosfeer er veel beter is dan bij McLaren. Er is een meer ontspannen teamgeest dan bij McLaren. Plus, ze zijn niet geïnteresseerd in wat de media over mij schrijven.

Raikkonen kan het blijkbaar al goed vinden met Ferrari teambaas Jean Todt. Dat komt misschien door het rallyverleden van de Fransman waardoor die ook in Finland kwam. Zo maakte Todt kennis met het wild naast de baan.

Hij panikeert dus niet veel, Aldus Kimi.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter