Vanaf morgen wordt er drie dagen lang getest op het circuit van Spa-Francorchamps, het is de perfecte kans om de F1 wagens tegen een betaalbare prijs te zien rijden. Een inkomticket kost 20 Euro per dag en is gratis voor kinderen onder de 15 jaar. Er is een ticketbalie aan de ingang Ster (kruispunt N62 en Route du Fagnoû). Als je een ticket hebt voor de Grand Prix kost een toegangsticket slechts 5 Euro.

Er wordt getest van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 17 uur. Met de trein ga je best tot aan het station van Verviers en neem je daar bus 294 richting Trois Ponts. Enkel het gedeelte in de buurt van de pits tot aan Les combes is toegankelijk voor het publiek, de paddock is dat niet.

Er wordt drie dagen lang regenachtig en koud weer voorspelt, alle teams maar niet alle rijders zullen aanwezig zijn. Meer informatie vind je op de site van het circuit van Spa-Francorchamps.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *