De GP van San Marino staat niet op de voorlopige kalender die de FIA gisteren vrijgaf maar in Imola zijn ze er zeker van dat hun circuit weer op de kalender komt te staan. Volgens het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het circuit zullen de aanpassingen die gepland zijn de doorslag geven.

Met een budget van ongeveer 10 miljoen Euro wil het circuit de lay-out van de baan aanpassen, een grote paddock bouwen en de faciliteiten verbeteren. Ze krijgen daarvoor de steun van de overheid.

Bernie Ecclestone zou tegen Federico Bendinelli hebben gezegd dat het F1 circus bij hem zou langs komen op in het weekend van 27-29 april 2007, als de beloofde aanpassingen aan het circuit zijn gebeurd. De Wereldraad komt samen op 18 oktober om de kalender te bevestigen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter