Dit seizoen is het al vaker verondersteld dat Ralf Schumacher aan zijn laatste seizoen bezig zou zijn. Toen bekend werd gemaakt dat hij Toyota verlaat geloofde men niet meer dat hij nog aan de start zou verschijnen en dat Brazilië zijn laatste race zou worden. Niet waar, verteld de 32-jarige Duitser aan Bild-ZeitungIn maart sta ik zeker op de startgrid.

Het is erg jammer dat het seizoen zo slecht verlopen is. Maar ik maak me geen zorgen over mijn toekomst, ik kan gerust op beide oren slapen, gaat Schumacher verder. Maar jammer genoeg voor jullie kan ik er nog niets meer over zeggen. Voor ik naar Toyota verhuisde moest ik meer dan een half jaar zwijgen, voor verschillende redenen. Alles wat ik nu kan zeggen is dat ik volgend jaar zeker in de Formule 1 rijdt.

En zit er nog steeds een salaris van om en bij de $20 miljoen in? Het is waar dat ik al lang geen tientallen miljoenen verdien, maar ik zal er nog steeds iets aan verdienen. Ik ga niet betalen om in de Formule 1 te blijven, zoals sommige anderen dat wel doen.

Ralf Schumacher debuteerde in 1997 en is volgend jaar aan zijn vierde team toe. Hij begon bij Jordan, stapte twee jaar later over naar Williams en in 2005 trok hij naar Toyota. Wie zijn volgende werknemer wordt weten we pas na het seizoen.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *