Zoals we eerder al lieten weten loont het niet altijd om het B-team te zijn, zeker niet wanneer het moederteam aan alles behalve een degelijk seizoen bezig is. Volgens de Amerikaanse televisiezender SpeedTV heeft Honda aan Super Aguri verkeerde vleugels geleverd waardoor het team trager was.

Super Aguri kon niet over de vleugels beschikken die ze uitprobeerden tijdens de tests op Spa in juli, het team kreeg een vleugel die ontworpen was voor Barcelona. Anthony Davidson zou zo ontevreden zijn geweest met die vleugel dat hij liever uit de pitlane startte waardoor hij een andere vleugel op zijn wagen kon laten plaatsen.

Het briljante plan werkte blijkbaar toch niet als verwacht, Takuma Sato ging tijdens de race vrij vlot voorbij Jenson Button.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter