Honda presenteert de definitieve kleurstelling van de RA107 op maandag 26 februari in Londen. Dat meldt Formule1/Racereport. De Japanse renstal presenteerde haar nieuwe bolide eind januari al aan de wereldpers, maar toen werd de officiële livery nog niet vrijgegeven.

Geruchten gaan de ronde dat de wagen wel eens in een groene kleurstelling zal gespoten worden omdat er binnenkort een sponsordeal met BP zou worden bekend gemaakt. Teambaas Nick Fry bevestigt dat het om een eco-thema gaat: Tijdens onze presentatie willen we het milieu in beeld brengen, dat is tenslotte iets wat iedereen aangaat.

Fry liet ook weten dat we voor een grote verrassing komen te staan: Zoiets heeft de F1 nog nooit gezien. De RA107 zal er totaal anders uitzien dan de andere wagens.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!