Het is voor Honda van levensbelang dat de Formule 1 opnieuw in Amerika op bezoek gaat, dat heeft Honda baas Nick Fry gezegd. Vorige week kwam er een einde aan de gesprekken tussen Bernie Ecclestone en de Indianapolis Motor Speedway over een verlenging van het contract tussen de twee.

We zijn teleurgesteld dat Indy niet meer op de kalender staat. De VS is één van de belangrijkste markten en een wereldevenement als de Formule 1 moet op de grootste markten aanwezig zijn. Als we niet terug kunnen gaan naar Indy moet er zo snel mogelijk een vervanger worden gezocht.

Indianapolis organiseerde in 2000 voor het eerst opnieuw een F1 GP, het was toen al negen jaar geleden dat er nog eentje in de Verenigde Staten werd gehouden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter