Nick Heidfeld is dit jaar aan een knap seizoen bezig bij BMW-Sauber. De Duitser zegt dat hij het huidige succes van het Duits/Zwitserse team niet had verwacht en dat BMW-Sauber alle verwachtingen overtreft.

Dit seizoen overtreft al mijn verwachtingen. aldus Heidfeld. Ik had wel verwacht dat het team dit jaar een stap voorwaarrts zou maken, maar dat we nu het derde team zouden zijn, had ik zeker niet gedacht.

De F1.07 is eigenlijk de eerste echte originele BMW-Sauber. gaat de Duitser verder, die gelooft dat het een kwestie van tijd is voordat het team het topniveau bereikt. De auto van 2008 wordt nog beter, want er wordt veel tijd, ervaring en middelen gestoken in de wagen voor volgend jaar. We zijn ons positief aan het ontwikkelen en ik heb lang gewacht op een dergelijke kans.

BMW-Sauber staat momenteel op een derde plaats in het constructeurskampioenschap met 56 punten, dat zijn er nu al meer dan vorig jaar in het gehele seizoen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!