Volgens voormalig McLaren-coureur Mika Hakkinen is tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso dé favoriet voor de wereldtitel in 2007.

Veel mensen denken dat een wereldtitel winnen gemakkelijk is als ze Alonso zien, maar dat is erg moeilijk. Voor mij persoonlijk was het al moeilijk om twee keer wereldkampioen te worden.zegt Hakkinen die zelf met McLaren wereldkampioen werd in 1998 en 1999. Ik kan het me niet eens voorstellen hoe moeilijk het is om drie wereldtitels te winnen.

Maar Alonso is de regerend wereldkampioen en hij gaat voor het beste team rijden.vervolgt de 38-jarige Fin tegenover de Spaanse krant Marca.. .Daarom is hij volgend jaar favoriet voor de wereldtitel. Hij heeft veel talent en ambitie, ik zie hem daarom nog wel een titel winnen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!