Honda-teambaas Nick Fry is van mening dat Jenson Button aan zijn beste seizoen uit zijn carrière bezig is. Het Japanse team sprokkelde in het huidige seizoen zes punten, die staan allemaal op naam van de Brit. Fry spreek vol lof over Button die in China zijn beste seizoensresultaat behaalde, hij werd knap vijfde .

Button kent een moeilijk seizoen, de RA107 stelt teleur, maar toch wist de Brit al mooie dingen zien: Zijn prestatie in Shanghai laat zien dat Jenson een geweldige coureur is. Ironisch genoeg denk ik zelfs dat dit Jensons beste seizoen tot nu toe is. Hij heeft gereden en hij gedraagt zich voorbeeldig. Ik denk dat hij indruk heeft gemaakt op iedereen in de paddock met de manier waarop hij met zijn wagen omging, die duidelijk niet goed is.

Dit resultaat kwam dan ook niet onverwacht. We wisten vooraf dat hij een goede kans op een mooi resultaat had als het een een regenrace zou worden of een met wisselende omstandigheden. gaat Fry verder. Wat op mij het meeste indruk maakte was dat hij één van de eersten was die overstapte op droogweerbanden en hij zette snelle rondetijden neer. We zeiden hem: “Je bent Massa aan het inhalen, ga zo door” en hij leverde fantastisch werk.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!