Volgens de Britse krant The Daily Mail heeft de FIA McLaren een lijst gegeven met dertig vragen die de organisatie volgende donderdag zal stellen over Stepneygate. De vragen moeten meer duidelijkheid scheppen over hoe en wanneer McLaren te weten kwam dat hoofdontwerper Coughlan documenten van Ferrari in zijn bezit had.

Volgens de krant wordt er in het document ook vragen gesteld over maart van dit jaar. McLaren vroeg toen een verduidelijking van het reglement over flexibele vloeren. De FIA zal meer dan waarschijnlijk willen weten waarom, en met welke informatie, het team die vraag gesteld heeft.

In Italië kon de krant La Repubblica naar eigen zeggen de gezworen verklaring van Mike Coughlan inkijken, daarin zou hij vertellen dat hij de documenten ook aan andere medewerkers van McLaren liet zien. Zij zouden geschokt gereageerd hebben en zegden hem dat ze niets met de zaak te maken wilden hebben.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter