Gisteren leek Ferrari niet echt een voortrekkersrol te gaan spelen dit weekend maar bij de Scuderia zijn ze er gerust in, ze zullen in staat zijn om McLaren het vuur aan de schenen te leggen. Volgens Luca Baldisserri was het resultaat misschien wat vertekent.

Tijdens de eerste sessie hebben we maar één setje banden gebruikt. We hebben dan vooral aan de set up van de wagen gewerkt en tegen het einde hadden we een balans waar beide rijders tevreden mee waren.

We hebben het nog wat moeilijk om dezelfde tijden ook met nieuwe banden neer te zetten en daar zullen we dus [vandaag] nog aan moeten werken.

Felipe Massa is ook tevreden, de banden bieden in ieder geval meer grip dan de voorbije twee races.

We hebben meer grip en de banden zijn beter om mee te werken. De beide soorten geven verschillende prestaties, de zachtere is sneller tijdens de eerste ronde maar daarna zakken de prestaties in elkaar. Toch denk ik dat we hier een goed resultaat kunnen behalen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter