Kimi Raikkonen beleefd tot nu toe geen goed seizoen bij Ferrari, De Fin die dit jaar aan zijn eerste seizoen bezig is bij zijn Italiaanse werkgever won de seizoensopener in Australië en behaalde podiumplaatsen in Maleisië en Bahrein, nadien ging het alleen maar bergaf met de prestaties van ‘The Iceman.’ Ferrari-president Luca Di Montezemolo is dan ook niet tevreden over Raikkonen en verwacht betere prestaties van de Fin.

We wachten nog steeds op de echte Raikkonen, de Kimi waar iedereen zo bang voor is. zei Di Montezemolo tegenover Gazetta dello Sport

Toen Schumacher nog meereed in de Formule 1, werd Raikkonen door de Duitser en Alonso nog gerekend tot hun zwaarste tegenstanders. De huidige situatie bevalt me niet. We moeten snel weer competitief worden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *