Ferrari-president Luca di Montezemolo heeft zich lovend uitgelaten over McLaren-coureur Fernando Alonso voor de sportieve manier waarop de Spanjaard omging met het verlies van zijn wereldtitel aan Kimi Raikkonen. Volgens de Italiaan heeft het slechte interne managnement van zijn team de Spanjaard de titel gekost.

Alonso is in alle opzichten een groot kampioen en een buitengewone coureur. sprak di Montezemolo in La Gazetta dello Sport vol lof over de tweevoudig wereldkampioen. Ik ben enorm onder de indruk van zijn sportiviteit. Door tijdens de persconferentie Raikkonen te feliciteren, toonde hij ook naast de baan een groot kampioen te zijn. Het was een gebaar dat we zeer konden waarderen.

Hij heeft het kampioenschap verloren met één punt, maar dat was niet zijn eigen fout. Eerder dat van het slechte interne managnement van zijn team.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *