Vanwaar komen de geruchten over Alonso en Ferrari, niet zo moeilijk als je wat “fantasie” hebt en een verstopte “detectiveneus“.
Laat ons een kat een kat noemen, de manier waarop Fernando Alonso zich binnen het McLaren team gedraagt is allesbehalve bevorderlijk te noemen voor de relatie tussen hem en het team.
Vanwege het spionage gedoe en nog enkele andere “futiliteiten” is de relatie tussen teambaas Ron Dennis en tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso ergens beneden zuidpoolse temperaturen gezakt en de opwarming van de aarde zal hier niet helpen.

Ondertussen zetten de journalisten hun serieuze taak verder en komen ze te weten dat een zekere Ferrari piloot genaamd Felipe Massa in Spa – Francorchamps te gast was bij het andere rode team in de paddock namelijk Toyota.

Laten we nu alles effe aandikken, bij Toyota staat het zitje van Shumacher Jr. Zo goed als open, dus dat laat ruimte voor eventueel Massa (pure speculatie).
Ook bij Renault lijkt het alsof ze willen afwachten, de kans dat Fischella zijn koffers mag pakken bij het Franse team is groot, dat laat dan ook meteen de deur open voor een eventuele terugkeer van Fernando Alonso.

De kans dat Fernando Alonso naar Ferrari gaat is bestaande, maar of deze groot is is een andere vraag.
Om het bestaande contract af te kopen van Alonso bij McLaren zou men minstens 20 miljoen dollar moeten neertellen, heeft Ferrari dit over voor een Alonso?

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter