Verbeter op zaterdag 16 september op het virtuele circuit van Spa-Francorchamps de beste tijd die ik vorig jaar neerzette tijdens de GP kwalificaties (1min48sec). De beste komt mij de hand schudden tijdens de GP in Brazilië. Zo luidt de uitdaging die David Coulthard samen met Red Bull België deed. Met deze challenge wil Coulthard alsnog de F1 adrenaline, nu er geen Belgische GP op het programma staat, naar België brengen.

Wereldwijd wordt het circuit van Spa-Francorchamps aanzien als één van de mooiste. Jammer genoeg zijn er dit jaar geen ronkende F1 motoren te horen op het circuit. Geen nood echter, want Red Bull België en David Coulthard brengen, niet toevallig tijdens het weekend waarop normaal de GP in België had moeten plaatsvinden, met hun uitdaging de F1 vibes toch naar België.

Op zaterdag 16 september is het zover! Wie de beste tijd neerzet en daarmee de snelste tijd van David Coulthard vorig jaar op Francorchamps verbetert of het best benadert, behaalt er de overwinning. Deelnemen en de eerste selectie doorstaan is eenvoudig. Stuur een mail naar [email protected] en toets alvast je kennis over F1 door middel van 3 vragen en een schiftingsvraag. De 50 finalisten worden uitgenodigd op zaterdag 16 september in een hotel in Brussel. Daar kun je op een Playstation 2 race console je beste tijd neerzetten tijdens een helse rit in de Red Bull Racing wagen op het virtuele circuit van Spa-Francorchamps.

De winnaar gaat niet alleen met de eer lopen, maar mag tijdens de laatste GP van het seizoen in Sao Paolo in Brazilië op 22 oktober David Coulthard de hand schudden en natuurlijk de laatste race van het seizoen van dichtbij meemaken.

Bron: Red Bull

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter