Ross Brawn heeft een stap opzij gezet zodat hij na ongeveer 30 jaar wat meer tijd met zijn familie kon doorbrengen. De Brit gaf gisteren een interview aan Autosport.com en daarin liet hij weten dat zijn sabbatsjaar ook de mogelijkheid gaf aan zijn protégés om zichzelf te bewijzen.

Ik heb wat nood aan een wat vrije tijd om mijn batterijen terug op te laden en zo krijgen een paar andere jongens bij Ferrari, die geweldige dingen kunnen bieden, een mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen wanneer ze de volledige verantwoordelijkheid krijgen.

Het zijn mijn protégés en er zou me niets trotser maken dan wanneer deze jongens het beter doen dan mezelf.

Halverwege volgend jaar komen Brawn, Todt en di Montezemolo terug samen om de toekomst van de Brit te bespreken. Als er nog een rol voor Brawn is binnen het team dan is de kans groot dat hij op het aanbod in gaat. Een ander team lijkt hem niet aan te spreken.

Ik zou voor geen enkel ander team willen werken als er een mogelijkheid bestaat om naar Ferrari terug te keren.

Ferrari zit in mijn hart, en dat van mijn familie.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter