Het debuutsiezoen van BMW-Sauber verliep zeer succesvol, het Duitse team sloot het afgelopen seizoen af op een vijfde plaats en behaalde daarin twee podiumplaatsen. Voor volgend seizoen zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen bij de renstal die onder leiding staat van Mario Theissen, die 2007 wil afsluiten op een vierde plaats.
Nick Heidfeld tempert enigzins de hoge verwachtingen: Natuurlijk is het ons doel om races te winnen. Maar ondanks het feit dat we op de goede weg zijn, verwachten we volgend seizoen nog geen overwinningen. We hebben hoge verwachtingen voor 2007, maar we realiseren ons dat je geen wereldkampioen wordt in een periode van twee jaar.
We blijven onszelf verbeteren en zullen al enorm tevreden zijn wanneer we volgend jaar vierde worden. Teambaas Mario Theissen sluit zich aan bij zijn rijder: Ons doel is een pakket te hebben waarmee we in 2008 kunnen winnen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!