AT&T en Williams hebben vandaag laten weten dat het telecommunicatiebedrijf de volgende jaren de titelsponsor van het team zal worden. Vanaf 2007 zal het door het leven gaat als het AT&T WilliamsF1 Team.

AT&T is al meer dan 130 jaar aan het werk in de communicatiesector en heeft ondertussen een wereldwijd netwerk opgebouwd van meer dan 44000 punten in 149 landen.

Frank Williams zei, Het is een groot privilege dat WilliamsF1 een amabasadeur wordt voor een merk met zo’n werelwijde bekendheid, grootte en reputatie. We zullen ons volledig inzetten om hun intresseses zo goed als we kunnen in te vullen op de baan. Hun communicatiediensten bieden ook wat wij nodig hebben, we halen er dus een groot voordeel uit doordat we die kunnen gebruiken.

Mark Keiffer van AT&T zei, De Formule 1 biedt een uniek platform voor een merk als AT&T. Williams en AT&T delen verschillende waarden: innovatie, snelheid, integriteit en een drang naar perfectie. We verwachten dat de relatie tussen Williams en AT&T een belangrijke factor van onze wereldwijde marketing zal worden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter