Fernando Alonso heeft nog eens herhaald dat hij geen problemen heeft met zijn teamgenoot Lewis Hamilton en McLaren. De Spanjaard zegt niet van plan te zijn McLaren te verlaten.

De tweevoudig -en regerend wereldkampioen zei enkele weken geleden aan een Spaans radiostation dat hij zich niet helemaal thuis voelde bij het team uit Woking en dat Hamilton van een voorkeursbehandeling genoot omdat het team zowel als de debutant in de Formule 1 ook Brits is. Een week later zei hij dat hij zich wel thuis voelde bij McLaren, maar toen hadden de journalisten hun werk al gedaan, die zinspeelden op een vervroegd vertrek van Alonso.

Wat doe je eraan? De geruchten staan enkel in de pers en die kunnen we niet tegen houden. reageert Alonso vanuit Magny-Cours.

Dit soort verhalen worden alleen maar geschreven omdat mijn teamgenoot aan de leiding staat. Als ik nu eerste had gestaan en Lewis tweede, dan had hij nu van alles moeten ontkennen. Er zijn geen problemen, ik voel me goed bij McLaren en ik ben zeker niet van plan om het team te verlaten voordat mijn contract afgelopen is.

De verbintenis van Alonso bij McLaren loopt af in 2010.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!