WK-leider Fernando Alonso is blij met de zomerstop. Volgens de Renault-coureur kon de pauze van drie weken op geen beter moment komen.

De Spanjaard begon erg sterk aan het seizoen en leek makkelijk op zijn tweede wereldtitel af te stevenen. Sinds de Amerikaanse Grand Prix verloopt het echter allemaal wat minder voor de Spanjaard en zag daardoor zijn riante voorsprong in het klassement smelten als sneeuw voor de zon. Met nog vijf races voor de boeg is titelrivaal Michael Schumacher genaderd tot op tien punten van Alonso.
Ik ben echt blij met de zomerstop. aldus Alonso. We hadden een pauze nodig voor de coureurs, monteurs en de andere mensen in de F1. Deze pauze gebruik ik om uit te rusten en na te denken over hoe we het laatste deel van het seizoen moeten aanpakken. 
De eerstkomende Grand Prix is die van Turkije op 27 augustus.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *