Het Wilux Minardi Cosworth team heeft een nieuwe sponsor gestrikt, het Arabische Capital Union E.C.C. Het logo van het bedrijf zal te zien zijn op de sidepods van alle wagens.

Het bedrijf is een investeringsbank die vooral in het Midden Oosten werkt. De bank is ook te zien als sponsor van het circuit van Bahrein.

“Het is prachtig dat een van de leidende investeringsbanken van het Midden Oosten dit moment (de eerste GP aldaar) heeft gekozen om een geweldige marketing campagne op te zetten.” Zei Paul Stoddart. “Minardi is trots en vereerd om het logo van Capital Union te dragen, en we kijken er naar uit om hun gasten dit weekend te ontvangen. We zullen hen zeker laten proeven van de sensatie van een van de werelds meest uitdagende sporten.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter