De Ford Motor Company , Bernie Ecclestone, Paul Stoddart, de 300 werknemers van Jaguar en – raar maar waar rookie van het jaar – Christian Klien. Allemaal zijn ze dolgelukkig omdat Kevin Kalkhoven en Gerald Forsythe Cosworth Racing hebben gekocht.

“Cosworth heeft een geweldige reputatie en geschiedenis in de techniek waar we niets dan respect voor hebben.” Zei Kevin Kalkhoven, de nieuwe co-eigenaar van Cosworth.

“We willen niet alleen verder bouwen op die traditie, maar we willen ook nieuwe projecten en idee�n lanceren. Er zijn vele markten waar we op aanwezig willen zijn. Het bedrijf is bijvoorbeeld al een tijdje bezig met een maritiem project. Ik geloof dat er daar veel mogelijkheden zijn.”

“We willen ook verder bouwen op de geweldige F1 traditie van Cosworth en die erfenis meenemen naar de toekomst.”

Gerry Forsythe voegde daar ook nog plannen aan toe om de tuning wereld te gaan bedienen, en de samenwerking met andere autoconstructeurs uitbreiden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter