H� h�, eindelijk is het weer zover. Al dat geouweneel tijdens de winterpauze over wie gaat zich nou �cht eens bewijzen, welke coureur is er aan toe om eens op het podium te komen, welk team gaat er achteruit en welk team gaat er juist vooruit…

Terwijl de meesten van ons vanacht liggen te slapen, zijn “onze” F1 coureurs al wakker. Ik denk dat er een heleboel zelfs geeneens echt hebben kunnen slapen, daar “down under”, zo spannend vinden ze het !

Morgenochtend sta ik op en als eerste ga ik even op internet kijken wat er tijdens de eerste vrije trainingen gebeurd is. Wie heeft welke tijd gereden, wie heeft er (weer…) pech gehad ?

Ik kan er z�lf bijna niet van slapen, blij dat we weer aan een nieuw seizoen beginnen.

Nog iets minder dan drie echte dagen en dan gaan de startlichten weer op groen en dan gaan we weer kijken wie de gevulde koeken zijn en wie de kerels, want gas geven kunnen “onze” coureurs allemaal maar als het er �cht om gaat spannen, tijdens een race met allemaal rare voorvallen, dan laten de echte boys zich zien.

Veel plezier en hopelijk kunnen jullie vanacht een beetje slapen !
🙂

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter