Er wordt in de Duitse pers druk gespeculeerd over een mogelijke verkoop van Sauber aan BMW. Het Zwitserse team wordt al een tijdje gelinkt aan de Duitse krachtbron, maar BMW zou dus meer interesse tonen in Sauber.

Het kan natuurlijk meer zijn dan een gerucht want onlangs zei Max Mosley tegen Focus dat BMW enkele opties had met het oog op volgend jaar. Onder die opties zou volgens de Brit ook de aankoop van Sauber zitten. En niet zo lang geleden zei Mosley nog dat er nog een team te koop stond.

“Als Williams teleurstelt dan heeft BMW drie opties. De eerste is de F1 te verlaten. De tweede is net als Toyota een eigen team op te bouwen, en de derde is een goed team zoals Sauber te kopen. Volgens mij ligt optie drie het meeste voor de hand. Ik heb in het Verenigd koninkrijk al een gerucht gehoord dat BMW met Sauber aan het spreken is.”

De waarde van Sauber wordt op 60 miljoen Euro geschat.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *