Juan Pablo Montoya zei dat zijn eerste dag bij McLaren “speciaal” was. De Colombiaan eindigde na 52 laps op het Circuit de Catalunya in het MP4-19B chassis als eerste met een tijd van 1:14.203.

“Het was een interessante dag en de eerste keer dat ik uit een McLaren garage kwam was speciaal.”

“Ik ken al veel mensen binnen het team en ik kijk er naar uit om met iedereen samen te werken. Momenteel worstel ik nog met veel namen maar dat is normaal. We hebben nog veel werk voor het Kerst wordt en ik kan niet wachten.”

Montoya tekende een jaar geleden zijn contract bij McLaren en maakt nog tot eind 2004 deel uit van het Williams team. Frank Williams leende “zijn” rijder uit aan McLaren zodat hij al kon beginnen testen. Ron Dennis is daar dan ook zeer blij mee.

 

“Juan Pablo is pas van 1 januari lid van McLaren Mercedes, tot die tijd heeft hij nog steeds verplichtingen bij Williams en hun sponsors. We zijn zeer dankbaar dat Frank toeliet dat Juan Pablo nu al zijn testprogramma kon beginnen.”

“Ik ben zeer blij dat Juan Pablo nu al goed ingeburgerd is bij het team en we kijken uit om verder met hem te werken. We hebben nog veel werk te doen om zo goed mogelijk mee te strijden voor de verschillende Formul1 titels.”

Montoya test ook morgen nog met McLaren. Volgende week gaat hij samen met Kimi Raikkonen strijden in Jerez.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter