De BMW-Williams wagens waren meer dan een halve seconde trager dan Michael Schumacher. “En dat is redelijk veel,” geeft Mario Theissen, directeur van BMW Motorsport, toe. “We hoopten met betere resultaten naar Europa terug te keren, maar het schip is nog niet gezonken,”

benadrukte hij.

De teams hebben nu drie weken de tijd om de kloof met Ferrari te dichten. En BMW-Williams is van plan de allerlaatste seconden uit deze drie weken te persen om hun ontwikkeling te versnellen en te verscherpen.

”… en om te weten te komen waar we juist tekort schieten,” zei Theissen. “Het is bijna onmogelijk om de kloof te dichten tegen Imola. Maar vorig jaar overbrugden we zelfs een bredere kloof over heel het seizoen. En ons doel is om dit opnieuw te herhalen. We zitten helemaal niet in een onherstelbare situatie.”

Bron: F1Live.com

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter