Rubens Barrichello liet aan de pers weten dat dit seizoen zijn beste kans op de titel kan zijn.
De Braziliaan eindigde in de race op de tweede plaats, na Schumacher. Ook in de kwalificaties nam hij deze positie in.

Rubens:

“Dit is zeker mijn beste kans! Ik bedoel, ik rijd nu al een hele tijd in de F1 en denk dat ik elk jaar een stap voorwaarts heb gemaakt. Je moet uit je fouten leren. Ik heb nu enorm veel vertrouwen ondanks de eerste plaats van Michael. Ik gaf niet op en bleef in de kwalificaties dicht in zijn buurt (0.05sec). Ik had zeker de pole kunnen versieren. We zullen dit seizoen nog een paar leuke gevechten hebben.”

Michael Schumacher is het eens met zijn Braziliaanse collega.

“Ik heb het nog eens gezegd, als je kijkt naar de progressie die hij maakt dan kan je alleen maar concluderen dat hij een heel lastige rivaal gaat zijn.” sprak de Duitse titelverdediger. “Je zag het kleine verschil tussen ons al in de kwalificaties. Ook in de race bleef hij heel dicht totdat er aan zijn kant wat problemen verschenen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter