koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Mick Schumacher volgend jaar met Prema in Formule 2

Mick Schumacher is weer een stapje dichterbij de Formule 1, de Duitser zal volgend jaar voor Prema Formule 2 rijden. Schumacher werd dit jaar met Prema Formule 3 kampioen.

Schumacher zal deze week al voor Prema in een Formule 2-bolide testen. Charles Leclerc werd in 2017 kampioen met Prema, dit jaar reed Nyck de Vries voor het Italiaanse team. De Vries werd vierde in het Formule 2 kampioenschap, hoe zijn toekomst eruit ziet is nog onduidelijk. De Vries zal volgend jaar in ieder geval WEC rijden voor Team Netherlands.

Mick Schumacher: Ik kijk er naar uit deze week al voor Prema te testen. Voor mij een logische stap, het is weer een stapje hoger op de autosportladder. Ik ben heel blij met de kans die Prema familie mij geeft. Ik kan dan ook niet wachten om verder te groeien en mijn skills als coureur te verbeteren.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.