koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Mercedes blijft Wehrlein steunen

Het ziet er slecht uit voor de Formule 1 carrière van Pascal Wehrlein, de Duitser zit in 2018 zeer waarschijnlijk zonder zitje. Wehrlein reed dit jaar bij Sauber en was sneller dan Marcus Ericsson maar verloor toch zijn zitje aan Charles Leclerc.

Wehrlein: In Bakoe en in Spanje scoorde ik punten maar ik denk dat ik de beste races in de tweede seizoenshelft heb gereden. Alleen dit is niemand opgevallen, de auto was simpel weg niet goed genoeg waardoor de achterstand te groot was. Zo eindigde ik in Japan een ronde achter mijn directe voorganger. Niet elke race is goed geweest, van Italië tot aan Japan hadden we problemen met de motor. In Japan en Amerika was de auto simpel weg niet goed genoeg. Al met al denk ik dat we het maximale eruit hebben gehaald.

Grote vraag is wat Wehrlein nu in 2018 gaat doen. Vast staat dat Mercedes de Duitser blijft steunen, Toto Wolff: Vast staat dat Pascal Wehrlein deel uit blijft maken van Mercedes. Al weten we nog niet in welke vorm. Pascal is zeker een snelle jongen. Zijn toekomst in de Formule 1 ziet er niet goed uit. Maar hij verdiend zeker een stoeltje. We moeten nu kijken of Pascal in een andere klasse dan de Formule 1 gaat rijden volgend jaar.

Mogelijk keert Wehrlein met steun van Mercedes terug naar de DTM. In 2015 werd Wehrlein al de jongste DTM-kampioen ooit.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.