koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Max Verstappen krijgt B-spec in Sochi

Renault loog niet toen het vertelde dat de Spec-C-motor sneller, maar ook minder betrouwbaar was.

Het blok kon in Singapore geen constant koppel afgeven waardoor de versnellingsbak van Max Verstappen continu in z’n vrij schoot en niet in het eerste verzet wilde blijven draaien.

Zoals we al eerder schreven, zal Red Bull voor de komende Grand Prix in Rusland de B-spec achter de rug van de Nederlander monteren.

Het is wel een geheel nieuwe motor, waardoor gaat Max Verstappen over de toegestane hoeveelheid onderdelen heen. en dat zal hem een gridstraf opleveren.

Bovenstaande is overigens ook van toepassing op Ricciardo. De Red Bulls kunnen zich dus gaan opmaken voor een inhaalrace op het circuit dat ze toch al niet helemaal goed ligt.

Op het Sochi Autodrom valt er naar verwachting toch niet meer te halen dan hooguit een P5 en dus is het logisch dat Red Bull er voor kiest juist daar gridstraffen te incasseren.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.