koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Marko: “Vettel ziet geen potentie bij Ferrari”

Het blijft de vraag waar Sebastian Vettel zijn carrière zal voortzetten.

De Duitser zal na zes vruchteloze jaren vertrekken bij de Italianen. Geen verrassing volgens Dr. Helmut Marko, die recent sprak met RTL Duitsland.

Sebastian heeft zijn conclusies getrokken na de testresultaten in Barcelona, waaruit bleek dat Ferrari niet tot de absolute topteams behoord, zo meent Marko.

Helmut Marko zou Vettel graag zien instappen in een Mercedes, maar vreest geen totale dominantie van de Zilverpijlen. Pakweg twee jaar geleden waren ze zeker iedere race eerste en tweede geworden. Maar ik hoop dat wij er nu zo dichtbij zitten dat we daar iets aan kunnen veranderen., aldus de motorsportadviseur van Red Bull Racing.

Als het Mercedes-zitje niet naar Vettel gaat, dan lijkt een -tijdelijk- vertrek uit de Formule 1 logisch.

Sebastian Vettel zou dan de uitwerking van de nieuwe regels kunnen aankijken. In 2022 komt daar ook het budgetplafond bij.

Dat betekent voor iedereen een volledig nieuwe situatie en geeft Vettel misschien de kans om daarna weer bij een winnend team in te stappen.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.