koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Mallya houdt vast aan ‘traditie’

In gesprek met ESPNF1 herhaalt de eigenaar en teambaas van Force India, dat hij vasthoudt aan zijn ‘traditionele werkwijze’ om pas in december zijn keuzes qua coureurs te maken.

Vorig jaar werd Paul di Resta inderdaad midden december bevestigd en Adrian Sutil zelfs pas na een ‘shoot-out’ met Bianchi vlak voor de wintertests.

Iedereen weet dat ik pas na ons kerstfeestje een beslissing neem, wat dus betekent dat ik dat in december zal doen., zegt ‘King Of Good Times’ Mallya, wiens team medio december haar eindejaarsfeestje viert.

Ik zie geen reden om mijn aanpak te veranderen, ondanks dat we inderdaad benaderd zijn door andere coureurs. Ik denk dat een stoeltje bij Force India voor veel coureurs erg interessant is, want het geeft ze de kans om meer te zijn dan alleen maar veldvulling., zo verklaart de Indiër de belangstelling voor zijn Formule 1-team.

Mallya hield zich op de vlakte betreffende Di Resta en Hülkenberg. Maar wilde wel kwijt over Sutil dat men de Duitser niet voor niets had teruggehaald bij het team en dat Adrian hoog wordt aangeslagen. Sutil liet eerder eufemistisch doorschemeren al zeker te zijn van contractverlenging.

In augustus zei Adrian Sutil nog niet te weten hoe zijn toekomst eruit zag…Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.