Er werd er op 29 november jl. nog een rel in de kiem gesmoord, omdat Ferrari toch nog de situatie rondom het inhalen onder gele vlag van Vettel wilden onderzoeken, is er op “hoog niveau” een woordenwisseling ontstaan.

Ecclestone noemde het een slechte grap en een compleet verkeerde actie van de Italiaanse renstal, om het verzoek van Ferrari aan de FIA om duidelijkheid te scheppen over een inhaalactie van Sebastian Vettel op Interlagos.

Dat is bij Di Montezemolo in het verkeerde keelgat geschoten en hij trekt in Gazzetta dello Sport fel van leer. Ecclestone? Mijn vader heeft me geleerd om respect op te brengen voor de ouderen, helemaal als ze de fase bereiken dat ze niet langer controle hebben over wat ze rondbazuinen, dus ik hou me in. Echter, ouderdom is kennelijk niet verenigbaar met bepaalde posities en verantwoordelijkheden.

Di Montezemolo legt verder nog uit dat door te vragen om naar de controverse omtrent de gele vlag te kijken, simpelweg de meest directe manier was om duidelijkheid te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.