koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Lotus maakt sponsordeal met Saxo Bank

Het Lotus F1 Team dat al enkele maanden geplaagd was door een financiële malaise kan eindelijk weer ademhalen. Eerder wist het team al Pastor Maldonado binnen te halen met zijn Venezolaanse oliedollars. Toch waren deze geldmiddelen nog niet veilig gesteld, volgens bepaalde bronnen was PDVSA niet van plan om alleen op te draaien voor al de schulden. Genii zag het gevaar en nam de schuld op zich om zo het team de kans te bieden met een schone lei aan de start van het nieuwe seizoen te staan.

Vandaag komt het team met nog beter nieuws, de Deense online investeringsbank Saxo Bank, ook bekend vanuit de wielersport heeft een sponsorcontract getekend met het team. Zo komt er meer en meer financiële zekerheid voor het team.

Eric Boullier: Het doet ons zeer veel deugd om een relatie aan te gaan met Saxo Bank, een snel groeiende specialist in online investeren en handelen in valuta, bovendien met een bewezen staat van dienst als sponsor in de wielersport als partner van Team Tinkoff-Saxo. Saxo Bank meet zich een opwindende en proactieve houding aan voor de Formule 1, en wij kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking.

Bron quote Boullier: f1todayAlles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.